Har du lyst til at være med på holdet?

 


Som førende leverandør af brancheløsninger til turistvirksomheder i Skandinavien
tilbyder vi en spændende hverdag i et uformelt arbejdsmiljø


Som medarbejder hos CompuSoft kommer du til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kollegaer inden for softwareudvikling, hardwareudvikling, salg og support. Vi tilbyder et dynamisk arbejdsmiljø med en afslappet tone og spændende projekter.

Vi tilbyder alsidige projekter hvor du er med fra opstart til idriftsættelse
Du kan forvente en arbejdsdag, hvor du udfordres med forskelligartede opgaver og hvor du får lov til at være med fra planlægningsfasen til idriftsættelse. Vores kundekreds spænder fra nogle af Europas største feriecentre, hoteller og hostels, lystbådehavne, færgeoverfarter og turistattraktioner til mindre turistvirksomheder, hvor indehaveren selv varetager alle funktioner i virksomheden. Derfor er det vigtigt,at CompuSoft temaet leverer løsninger og support, der fungerer optimalt. 

Vores medarbejdere skaber løsninger med stor værdi for vores kunder

I tæt samspil med vores kompetente medarbejdere vil du medvirke til at skabe løsninger med stor værdi for vores kunder. Som medarbejder i et softwarehus forventer vi, at du holder dig orienteret om nye teknologiske muligheder og således vil være i stand til at rådgive vores kunder professionelt. Det er det, der gør, at vi er vores kunders foretrukne samarbejdspartner. 

Vi værdsætter dine ideer og kompetencer. 

CompuSoft er organiseret med en flad og teambaseret struktur, hvor du har rig mulighed for at påvirke din arbejdsdag og din udvikling. Hos os er vejen fra idé til udførelse kort. Vi holder ugentlige møder, hvor alle deltager, og hvor ideer og udfordringer deles på tværs af professioner og afdelinger. Vi værdsætter dine ideer og færdigheder. 
 

CompuSoft er en stærk virksomhed med

højeste kreditværdighed


CompuSoft er grundlagt i 1987 og er flere gange blevet tildelt højeste kreditværdighed AAA (Tripple-A). Det giver ekstra sikkerhed til medarbejdere, kunder og leverandører.

 

 

  Se vores stillingsopslag på vores nye website her:
http://u.compusoft.dk/jobs/
Du er altid velkommen til at skrive til os.
Vi hører også gerne fra dig selvom du har andre kompetencer eller andre jobønsker end dem, vi har nævnt i vores nuværende stillingsopslag. 

Skriv gerne til os på job@compusoft.dk.


Vi glæder os til at høre fra dig!

 

AAA
Microsoft Partner Silver Desktop
HP Partner Program