CompuSoft


Et dansk it-systemhusMød CompuSoft

Skræddersyede it-løsninger.
CompuSoft er et ganske særligt it-systemhus. Vi designer branchespecifikke bookingsystemer og forretningsløsninger med integreret adgangskontrol, men vi lægger vægt på nogle ganske særlige værdier og principper. Vi designer nemlig skræddersyede løsninger til vores kunder. Løsninger, som tager hensyn til kundens ønsker og behov. Vi samarbejder tæt med vores kunder og har den nødvendige kompetence til at kunne bistå vores kunder lige fra rådgivning, design og udvikling samt support under den løbende drift. Vi hjælper til med at gøre dine idéer til virkelighed.

Hvorfor vælge en skræddersyet løsning?
Der er mange fordele forbundet med en skræddersyet it-løsning. En af de største fordele er, at du får en løsning der effektiviserer din virksomheds arbejdsprocesser. En skræddersyet løsning tager højde for dine helt særlige idéer og behov. Det kan være, at din virksomhedsstruktur er kompleks med avancerede forretningsgange og du har måske brug for at kunne håndtere mange forskelligeartede funktioner i ét og samme system. CompuSoft har fokus på at virksomheder og mennesker er mangfoldige, og vi designer it-løsninger, der åbner op for nye muligheder. 

Vi er både de vise mænd og de unge drenge i klassen.
CompuSoft har efterhånden mange år på bagen, og vi tør godt kalde os for stor-specialister indenfor udvikling og drift af komplekse løsninger og infrastrukturer. Vores kompetente medarbejdere har mange års erfaring og et enestående kendskab til softwareudvikling og teknologier. CompuSoft tilbyder ekspertviden indenfor komplekse og integrerede forretningssystemer, PMSCRMHR og ERP. Vi har stor teknologisk indsigt og ser softwareudvikling som en løbende proces, der er under konstant udvikling. Vores udviklingsteam arbejder på top-niveau og er med helt fremme, når det kommer til valg af teknologier, cloud-baserede løsninger og next generation software. Man kan sige, at vi både er de vise mænd og de unge drenge i klassen.

Brancheløsninger til hele Europa
CompuSoft er førende leverandør af brancheløsninger til turistbranchen i Skandinavien til hovedsageligt feriecentre, campingpladser, attraktioner, hostels, hotel- og konferencevirksomheder, lystbådehavne, færgeoverfarter, sports- og idrætsanlæg. I Tyskland er CompuSofts produkter meget stærkt positioneret; flere af Tysklands største feriecentre anvender en CompuSoft løsning. Vi leverer desuden løsninger til Østrig, Schweiz og Italien. Alt softwareudvikling og support sker fra CompuSofts hovedsæde i Danmark.

The CompuSoft Suite Collection
Vi tilbyder et så omfattende produktsortiment, at vi godt tør påstå, at du hos os finder alle de administrative værktøjer, du ønsker dig til din turistvirksomhed. Hvis det skulle ske, at du har noget på ønskelisten, som vi ikke allerede har, så laver vi det gerne. Målet er, at din virksomhed skal kunne håndtere alle administrative, kunderelaterede og økonomiske opgaver i ét og samme system. Således kan du med en CompuSoft løsning samle selv komplekse virksomhedstrukturer med flere selvstændige afdelinger eller forretninger i ét og samme system, og således opnå fordelene ved, at alle data er integreret i ét centralt styret system, som du kan tilgå hvor som helst og når som helst.
 
 

CompuSoft

 

Et dansk 

der

Mission:
Vi designer, udvikler og implementerer it-løsninger inden for turist-, kultur-, sport- og fritidsbranchen med det formål at levere kundetilpassede, state-of-art løsninger samt yde en up-to-date, kvalitativ og effektiv kundeservice.

Vision:

At skabe 5-stjernede software-løsninger til turistbranchen, der gør det lettere for virksomheder at give en førsteklasses kundebetjening med kun et minimum af personaleressourcer.
Dette vil vi gøre gennem udvikling af effektive og fleksible systemer, der giver nye muligheder. 
Vi vil bestræbe os på, at alle løsninger skræddersyes til den enkelte kundes behov og således imødekommer de krav, der stilles af professionelle turistvirksomheder. 
 

Værdier:

Vores dygtige medarbejdere er en af vores største værdier. Medarbejdere, der tager ansvar og er troværdige. Vi tilstræber åben og ærlig kommunikation. Både internt i virksomheden og overfor vores kunder. Vi er økonomisk uafhængige og tilpasser vores produktudvikling til vores kunders efterspørgsel.

Mål:
Vi vil opfinde banebrydende løsninger. Vi vil blive ved med at være optaget af løsninger, der kan gøre det lettere for vores kunder, både store og små. Vi vil udvide vores forretning til at omfatte nye kategorier og nye områder ved at bruge vores teknologier på nye og kreative måder med udgangspunkt i kundernes behov. Vi vil være de førende inden for vores branche i nuværende områder. Vi vil være en spændende arbejdsplads med plads til personlig udvikling.

Fakta
CompuSoft A/S - en stærk partner
CompuSofts samarbejdspartnere

AAA
Microsoft Partner Silver Desktop
HP Partner Program