Branchespecifikke løsninger


Booking - administration - adgangskontrol - billetteringVi har specialiseret os i brancheløsninger indenfor booking, administration, adgangskontrol, forbrugsbaseret betaling og billetteringAlle vores produkter designes og udvikles i eget hus af vores udviklingsteam, hvilket giver os en helt særlig mulighed for at skabe systemer, der retter sig specifikt til den enkelte virksomhed.


Få designet dit helt eget system
Et af kendetegnene for CompuSofts løsninger er den unikke tilpasningsmulighed. Du har mulighed for at få designet dit helt eget system, særligt tilpasset din virksomheds behov. Vi tilbyder fleksible brancheløsninger, der fra starten er designet specifikt til dets formål. Således er alle grundlæggende funktioner allerede på plads. Herfra designer vi i tæt samarbejde med din virksomhed alle funktioner og værktøjer, så disse skræddersyes unikt til din virksomheds behov. Vi tilbyder løsninger, der gør det lettere for dig at have fokus på at drive din virksomhed.

Alt med kun ét værktøj

CompuSoft booking- og administrationssystem danner grundstenen for integration med alle de øvrige CompuSoft produkter. Vi tilbyder en omfattende produktportefølje, som kan tilkøbes efter behov og som kan integreres i ét og samme system.

Derfor benytter vi ofte sloganet: 'Alt med kun ét værktøj'.

 

Koncernløsninger


For større virksomheder med særskilte afdelinger eller underforretninger, tilbyder vores brancheløsninger mulighed for at administrere og samle alle processer i ét og samme system.  Således er det let at adskille salgstal m.v. og samtidigt opnå fordelen ved at have det hele samlet i det samme system.


Look and feel design


Et af vores primære fokusområder er systemernes tilgængelighed, og med et introduktionskursus på bare et par timer vil dit team være igang med at betjene kunder i det nye system.


Sikker investering


Vi garanterer fremtidssikrede produkter og ikke mindst også fremtidssikring af din investering. Vi arbejder kontinuerligt med videreudvikling, og vi forsikrer, at vores produkter til hver en tid kan 'vokse' i takt med din virksomheds behov.


Købe, lease eller leje


Få et uforpligtende tilbud baseret på et skræddersyet system. Vi garanterer hurtig implementering - uanset om du vælger at købe eller leje dit bookingsystem.


Find din branche


Klik på menuen til højre og  læs mere om vores brancheløsninger. I tilfælde af at du ikke finder din branche på menuen, håber vi, at du kontakter os alligevel. Vi er altid i gang med nye løsninger, og vi har garanteret også en løsning til din virksomhed (ellers så laver vi den).

 

AAA
Microsoft Partner Silver Desktop
HP Partner Program