Booking og administration til campingpladser


Mere end 'bare' et bookingsystemProfessionelt booking- og administration i ét integreret system.
Indeholder alt det, der skal til for en velfungerende og effektiv reception, og mere til.

Udbyg efter behov og opnå optimal funktionalitet
Bookingsystemet er receptionens grundlæggende byggesten, som efter behov kan udvides med alt hvad du læser om på disse sider. Vi tilbyder en lang række udvidelsesmoduler til styring af  reception, administration, onlinebooking, butik, restaurant, servicebygninger, udlejningshuse og hytter, bomanlæg, badeland, wellness, osv. osv. Med CompuCamp kan du modulvist integrere alle områder af din virksomhed og således kun anvende ét system - et system, som er udrustet til de helt særlige krav og funktioner, der stilles af campingpladser og feriecentre.Effektiv og tidsbesparende


En uafhængig undersøgelse har udvalgt CompuCamp som det hurtigste bookingsystem. Sytemet er spækket med effektive værktøjer og geniale faciliteter, der giver dig en tidsbesparende løsning og en velfungerende reception. CompuCamp er let at bruge og dets intuitive og gennemprøvede opbygning gør det let at lære systemet at kende.
Med CompuCamp i receptionen kan din virksomhed opnå øget indtjening gennem hurtigere og bedre kundeservice og sikkerhed.
 

Mere information


Se produktfolder her.

Se video om vores produkter her

Se video fra en af de mange campingpladser, der benytter CompuSoft bookingsystem med integreret adgangskontrol:
Se produktvideo


Nummer 1 i Skandinavien


CompuSoft har i mange år realiseret og udviklet systemer, der branchespecifikt tilpasses den enkelte bruger. Beviset er mere end 550 succesfulde virksomheder - alene indenfor campingbranchen. Målt på overnatninger og omsætning behandler CompuCamp bookingsystem mere end 80 % af danske campingtransaktioner.


Kontakt os


Kontakt os på +45 6318 6318 for en uforpligtende præsentation eller benyt vores kontaktformular.

AAA
Microsoft Partner Silver Desktop
HP Partner Program