Mere tid til fritid og sport


Effektive løsninger til idræts- og sportsanlægCompuSoft tilbyder skalérbare it-løsninger til styring af billetsalg, adgangskontrol, halbooking, skabslåse, café/ restaurant og wellness. Vi gør alt let tilgængeligt for dine gæster via onlinebooking, self-service automater og e-billettering.

Skræddersyede træningsprogrammer giver de bedste resultater på den korteste tid. Sådan er det også med skræddersyede billetterings- og adgangskontrolsystemer. Med en løsning fra CompuSoft får du et effektivt og ressourcebesparende system, der giver dine gæster den bedste service.


Læs mere om vores billetsystem CompuTicket


Produktvideo (6 minutter)


Vi besøger Nordsøen Oceanarium, Nørresundby Idrætscenter og Motel 1. Det tager kun 6 minutter.
CompuSoft produktvideo

Udvalgte referencer

Dayz Resort Seawest
Københavns Kommune Svømmehaller
Gribskov Svømmehal

Dayz Rønbjerg Ferie Resort
Dayz Rømø
Svømmestadion Danmark
Nørresundby  Idrætscenter
Kastrup Svømmehal
Humlehøj-hallens Svømmehal
Bramming Svømmehal
Case-historie

Holbæk Svømmehal
Lyngby Stadion
Odense Idrætspark
DBU Jylland
Nordsøen Oceanarium

Presse:
Intelligent adgangskontrol til idræt og svømning

 

Én billet, ét system


Alle fordele for dig og dine gæsterBilletsalg, adgangskontrol, booking af tider, baner, haller, fitness, wellness eller massage. Alt centralt styret fra receptionen i ét system - og let tilgængeligt for gæsten via onlinebooking på internettet eller på selvbetjeningsterminalen.

Gæstens billet fungerer som skabsnøgle og giver adgang til alle eller udvalgte faciliteter. Gæsten kan endda sætte penge ind på sin billet og efterfølgende benytte billetten som betalingsmiddel i f.eks. café'en og bowlingcentret. Vi tilbyder et hav af muligheder  - og et hav af billettyper. Let og overskueligt for både gæst og personale.

Med chip-baserede løsninger kan gæsten benytte sin billet ved alle faciliteter: Som adgangsbillet ved indgangen, som personlig adgangskort til udvalgte zoner/områder, og som skabsnøgle i omklædningen/garderoben. Mulighederne er utallige. Gæsten kan sætte penge på sin billet og efterfølgende benytte billetten som betalingsmiddel i f.eks. café'en, bowlingcentret og cafeteriaet. Vi tilbyder mangfoldighed og nye muligheder. Let og overskueligt for både gæst og personale.

 


CompuSoft er først i Danmark med ubemandet indgangsløsninger


Som de første i Danmark leverer CompuSoft en ubemandet indgangsløsning. Løsningen er baseret på vores kombinerede billetsalgs- og billetudleveringsterminal. Et produkt, der udover at lette receptionens arbejde også giver gæsterne en hurtig og smidig ankomst. 

I samme produktserie lanceres også en hurtig og kompakt inddragerterminal til chip-armbånd. De nye udleverings- og inddragerterminaler kan indgå i en samlet selvbetjent løsning, hvor gæsten kan betjene sig selv igennem hele forløbet lige fra valg af og køb af billet (kontant, med kreditkort eller via MobilePay) . 

Læs mere om CompuSoft selvbetjeningsterminal


Vil du vide mere


Kontakt os på telefon 6318 6318 og spørg efter Preben Christiansen, skriv til os på info@compusoft.dk eller klik her for kontaktformular.
 


AAA
Microsoft Partner Silver Desktop
HP Partner Program