Onlinebooking


Specifikt tilpasset din virksomhedFå din helt egen onlinebooking


Med CompuSoft onlinebooking får du et system med en næsten ubegrænset tilpasning. Og sammenholdt med de mange add-ons, der kan integreres efter behov, tør vi godt sige, at vi tilbyder et af markedets mest fleksible og fantastiske onlinebookingsystemer.

Giv et godt førsthåndsindtryk
Onlinebooking er ofte et af de første indtryk dine kunder får af din virksomhed, næst efter din hjemmeside. Og vi  har derfor stort fokus på design, funktionalitet og tilgængelighed. Kontakt os og hør mere om hvad vi kan tilbyde.
 


Alle data er klar når gæsten ankommer


CompuSoft onlinebooking kan integreres med vores øvrige bookingsystemer. Du opnår bl.a. den fordel, at opsætning af udlejningspriser og bookingregler klares i ét og samme system, og er automatisk straks gældende i både onlinebookingen og i receptionens system. På samme måde overføres alle kundens indtastninger automatisk til receptionens bookingsystem. Nu mangler du bare, at sige velkommen og ønske et godt ophold. 


Reducér dine driftsomkostninger
Med CompuSoft onlinebooking kan dine gæster selv booke og betale sine ophold. Bekræftelser sendes automatisk via E-mail og SMS. Kundens indtastninger overføres automatisk til bookingsystemet i receptionen, og alle kundeinformationer er klar i systemet, når gæsten ankommer. Således får kunden en smidig og elegant ankomst, og der er absolut ingen efterbehandling til receptionsmedarbejderen.Kunden betaler forud


Du afgør, hvor stor en procentdel af opholdets pris, kunden skal betale forud. Beløbet hæves straks fra kundens konto, og du har hurtigt beløbet til rådighed.
Alle kendte kredit- og betalingskort understøttes.


Gennemtestet betjeningsforløb


CompuSofts mangeårige ekspertise i systemdesign gør, at vi garanterer, at bookinger og betalinger gennemføres enkelt, smidigt og hurtigt. Systemet er baseret på nyeste automatikker, og onlinebooking og betaling gennemføres med et minimum antal klik i et meget overskueligt 'look-and-feel' brugermiljø.
 
 

Smart integration til Booking.com


Og mange andre portalerIntegration til mere end 255 bookingportaler


Ét er at have en perfekt webløsning, noget andet er at få sit budskab ud til potentielle kunder. Internettet bugner af portaler, medier og muligheder. Der er så mange tilbud, at det kan være svært at overskue og ikke mindst at administrere. 
Med CompuSofts SiteMinder integrationsmodul kan du bringe dine tilbud frem på et hav af onlineportaler, og synligøre dine produkter og tilbud til endnu flere mulige kunder i din målgruppe, uden at skulle bruge ekstra tid på at administrere dine udlejningstilbud på de enkelte portaler: CompuSoft SiteMinder-integration synkroniserer helt automtatisk alle dine onlineportaler direkte fra dit CompuSoft Inhouse Bookingsystem.

Læs mere i vores SiteMinder produktark.

Få sikker og let hosting fra CompuSoft
Slip for bekymringer om vedligehold, drift og sikkerhed af dine systemer. Læs mere om vores hostingcenter.
Få inspiration


Eksempel på indlejret onlinebooking
Mere indlejret onlinebooking
Motel 1 - Danmarks første ubemandede selvbetjeningsmotel


Add-ons


 • Indlejring i din hjemmeside. 

  Få et skræddersyet design, der matcher din hjemmeside. Indlejring gør onlinebooking til en fast bestanddel af din hjemmeside. Systemet husker kundens indtastninger og søgeangivelser  selvom der bladres til andre sider i hjemmesiden. (Tilvalg) 
 • Google Maps


  Fuld integration med Google Maps. Kunden får præcis visning af udlejningsenhedernes beliggenhed. En smart facilitet i et miljø som alle  allerede kender (tilvalg).
 • Konstant synlig tilbudssektion


  Sørg for at dine kunder ikke kan undgå at se 'last minute' eller øvrige tilbud (tilvalg).
 • Galleri


  Vis detaljerede billedoplysninger om dine udlejningsenheder (tilvalg).
 • Spilddagsoptimering


  Opnå optimal belægning: Når der forespørges efter frie udlejningsenheder i en given periode, vises udelukkende 
  enheder med 'perfekt match'. Hermed mener vi enheder, hvor den aktuelle forespurgte bookingperiode enten ligger lige op ad en tidligere eller en senere booking til en anden kunde, eller hvor der præcist er et 'hul' i udlejningskalenderen, der matcher kundens forespørgsel.
  Hvis der ikke er ledige udlejningsenheder med 'perfekt match', kan systemet evt. tilbyde udlejningsenheder uden hensyn til spilddagsoptimering.

AAA
Microsoft Partner Silver Desktop
HP Partner Program