Slut med kø i receptionen

Tilbyd dine gæster enkel og smidig ankomstMed en selvbetjeningsterminal får dine gæster en ekstraordinær service og samtidigt kan du reducere din virksomheds driftsomkostningerne.

Når køen i receptionen eller ved billetlugen er lang, behøver dine gæster ikke længere vente på ekspedition. Tilbyd dine gæster selvbetjening for en hurtig og smidig ankomst. Uanset om det drejer sig om billetsalg til familieturen i svømmehallen, weekendopholdet på campingpladsen eller overnatninger på hotellet, giver det dine gæster et godt indtryk af din virksomhed når ankomst og entre foregår smidigt og elegant.

CompuSoft selvbetjeningsterminal kan skræddersyes næsten 100 % til din virksomhed, og f.eks. benyttes til salg af billetter og adgangskort, booking af baner og tider, booking af overnatninger, booking af bådpladser, parkering, og meget meget mere. Selvbetjeningsterminalen tilbyder både kontant betaling, betaling via kreditkort og via MobilePay.

    

CompuSoft selvbetjeningsterminal kan indgå i en samlet løsning for en 100 % ubemandet reception, hvor gæstens eventuelt tjekker ind via sit personlige kreditkort, og efterfølgende benytter kreditkortet som adgangskort til indgangsdøren og til det værelse gæsten har booket. Hvis gæsten har også har købt morgenmad og parkering, giver kreditkortet også adgang til morgenmadsrestauranten og til parkeringsområdet. På samme måde kan selvbetjeningsterminalen omfatte hele dit sportscenter eller din turistattraktion og eventuelt tilbyde elektronisk billettering via gæstens smartphone eller andre former for billettyper. Selvbetjeningsterminalen indgår også ofte som et supplement til receptionens personlige betjening i spidsbelastede perioder samt en ekstraordinær service til dine gæster uden for receptionens åbningstid. 


Standeren kan næsten uden begrænsninger tilpasses til dine ønsker og kan f.eks indeholde:
 • Booking / reservation
   
 • Betaling med kreditkort
   
 • Betaling med sedler og mønter
   
 • Udstedelse af pin-koder til CompuMat adgangskontrolsystem (billettering)
   
 • Informationssøgning
   
 • International sprogstyring
   
 • Skræddersyede funktioner og design
   
 • Vejrbestandig/vandalsikret - forskellige modeller til placering ude og inde.
   
 • Betalingsterminal
   
 • Møntindkast- og seddelautomat til både national og international valuta (byttepenge i national valuta)
   
 • Billetprinter
   
 • Kvitteringsprinter
   
 • Kortlæser til CompuMat adgangskort


      
  Hold åbent 24/7
Lad dine gæster handle når det passer dem

I ydersæsoner er personalet mange steder ofte reduceret til et minimum, og receptionen kan måske ikke være bemandet hele dagen. Med en selvbetjeningsterminal behøver dine gæster ikke vente på, at personalet dukker op, eller at receptionen åbner; nu kan de klare det hele selv. Anvendelsesmulighederne er utallige, og gæsterne finder det komfortabelt, at de selv kan foretage deres køb når de vil.

Gæsten kan selv købe billetter og betale via MobilePay
Med CompuSoft selvbetjeningsterminal kan du tilbyde dine gæster let og overskuelig oversigt over de forskellige billettyper til din attraktion eller sportscenter. På den trykfølsomme skærm er det let for gæsten at vælge den rette billettype og efterfølgende betale enten kontant, med kreditkort eller via MobilePay. Selvbetjeningsterminalen udleverer automatisk billet til gæsten, det kan f.eks. være elektroniske billetter med stregkoder, som sendes til gæstens mobiletelefon via sms eller e-mail. I kombination med CompuSoft adgangskontrolsystem, kan gæstens elektroniske billet nu benyttes som adgangsbillet.

Gæsten kan selv foretage både
check-in og check-out


Ved ankomst holder gæsten blot sin mobiletelefon op foran læseenheden på selvbetjeningsterminalen og lader læseren aflæse den elektroniske gæsteid, billet, eller bookingnr. som gæsten har modtaget sammen med sin bekræftelse for for at tjekke ind. Gæsten kan betale kontant, med kreditkort eller via MobilePay. I integration med CompuSoft adgangskontrolsystem,  kan gæstens kreditkort efterfølgende anvendes som adgangskort / kundekort til f.eks. værelser og dit anlægs faciliteter.

Parkeringssystem


CompuSoft egenudviklede parkeringssystem fungerer som et selvstændigt kørende parkeringssystem, men kan også indgå i en integreret løsning med CompuSoft adgangskontrolsystem og bookingsystem.Således får din virksomhed en central styret løsning, der omfatter hele din virksomhed. 

   


Meget let at bruge


Betjeningen foregår enkelt og let på det gennemprøvede kommunikationsforløb, som er en succes hos vores kunder. Gæsten starter med at vælge sprog, og guides herefter igennem forløbet med enkel og tydelig tekst. Alt skræddersyes til din virksomhed.

Udvalgte referencer


Camp Hverringe
Camping Charlottenlund Fort
Hotel & Restaurant Madam Sprunck
Skibstrup Camping: "En stor hjælp i lavsæsonen"
Humlehøj-Hallen Svømme & Idrætshaller
Bøjden Strand Feriepark
Motel 1  -  DK's første ubemandede selvbetjeningsmotel
Danhostel Odense City
FDM Billund Camping
Danhostel Copenhagen City
TopCamp Feddet
Hotel Hvide Sande Sømandshjem
Kastrup Svømmehal
 

AAA
Microsoft Partner Silver Desktop
HP Partner Program