Perfekt overblik med CompuSoft Dashboard
Dashboards giver letforståelige nøgletal baseret på data fra din forretning

CompuSoft Dashboard er et interaktivt og grafisk værktøj med mange muligheder for grafisk visualisering af dine data. Med letforståelige grafer, diagrammer og målere er det let for dig at se det samlede billede af din forretning. CompuSoft Dashboard består af udskiftelige og konfigurerbare grafiske moduler, der kan sammenstille dine data fra forskellige datakilder og give en bedre forståelse af hvordan de enkelte dele af din forretning spiller sammen.

Se f.eks.:
  • Antal reservationer fordelt på produkttyper og kundetyper.
  • Antal reservationer i år sammenlignet med sidste år.
  • hvor kommer dine reservationer fra? (fra telefonopkald, onlinebooking, bookingkanaler, fremmøde i receptionen, osv.)
  • Dagens top-sælgende produkter.
  • Omsætning ialt og fordelt pr. kasse og pr. ekspedient og sammenholdt med andre perioder.
  • Forbrugsmåling
  • Og meget mere...
Dashboardet integrerer med enhver slags data, som du ønsker at monitorere. Det giver dig både et hurtigt overblik over ankomst- og afrejsestatus såvel som detaljerede analyser af din virksomheds omsætning. Som standard tilbyder CompuSoft Dashboard moduler inden for reservationer og bookinger, el- og vandforbrug, brug af faciliteter via CompuMat adgangskontrol, økonomi og omsætning, salgsstatistikker, personale-tal, internettjenester (f.eks. DMI, DR og YouTube), live video feeds og nummerpladegenkendelser.

Alle moduler præsenterer 100 % up-to-date live data, og dit Dashboard kan, udover de mange medfølgende moduler, skræddersyes og udbygges uendeligt. 


Så nemt finder du dit eget Dashboard

Når du har opdateret dit CompuSoft system til nyeste version, finder du dit personlige Dashboard som en separat fane øverst til venstre i CompuSoft systemet.

Første gang du åbner dit Dashboard bliver du mødt af et grafisk vindue med 3x3 foruddefinerede moduler. Standardvisningen giver dig et hav af visuelle informationer om din forretnings aktuelle situation. Du kan for eksempel se dagens forventede kundeankomster og -afrejser, samt hvor langt din reception er med ind- og udtjekningen. Dobbeltklik på samme modul og få detaljeret information om reservationerne med direkte link til din kundedatabase. Indtjekning har aldrig været hurtigere! Tilsvarende kan dine receptionister hurtigt tjekke om alle dagens forventede afrejser er blevet behandlet.Tilgå Dashboardet fra mobiltelefonen og hvilken som helst anden browserIndtast linket compusuite.dk/dashboard.dk i din browser for at tilgå dashboards fra eksempelvis din mobiltelefon. Web-versionen af Dashboardet medbringer alle de samme visningsmuligheder som pc-versionen. Det betyder, at du trygt kan overvåge din forretnings aktuelle status og imødekomme potentielle problemer med et omfattende overblik. Det giver færre bekymringer, bedre kundeservice og en maksimalt effektiv administration. Web-versionen er tilgængelig for alle CompuSoft brugere med onlinebooking eller data-gateway. 
Se her hvordan du logger på. 

Masser af gratis moduler som du kan benytte 


Fra PC-version kan du designe dit dashboard som du ønsker, og der er masser af medfølgende moduler, som du kan indsætte. Modulerne kan omarrangeres og kan personliggøres vha. forskellige farvetemaer. Tilføj så mange moduler du ønsker, fjern dem du ikke behøver - eller opret flere sider med forskellige layouts. 

Klik på tandhjulet nederst til højre i et modul og vælg "Erstat visning" eller "Indsæt". Det giver dig mulighed for at indsætte moduler inden for adskillige kategorier, herunder et eksempel på en typisk konfiguration: 
xx Live video streams xx Få direkte video feed fra dine overvågningskameraer.
  CompuMat   Forbrugsmåling for el og vand, og adgangskontrol ved dine faciliteter. 
  Integrerede websites   Inkludér komplette websites i Dashboardets moduler. F.eks. nyheder, vejr og gallerier, eller din egen hjemmeside. 
  Økonomi   Monitorér live omsætning, likviditet og cashflow, og sammenlign med historik (f.eks. månedlig eller årlig).
  Personale- og produktstatistik   Hvem er dagens ​topekspedient og hvad er dine top 10 bedst sælgende produkter?
  Bookinginformationer   Tjek hurtigt ankomster, afrejser, nye reservationer og aktuelle kundetyper. Hurtigt værktøj til receptionen!
  ANPR   Detaljeret log over dit ANPR-system. Tilpas dit eget Dashboard efter behov

Du har selv fuldstændig kontrol over hvor mange moduler du vil have vist ad gangen, hvor mange sider dashboardet skal have, skal der automatisk skiftes sider med en given pause, og vigtigst af alt - hvilke moduler du vil have vist. 

Dashboardet er designet til at gøre din oplevelse af bookingsystemet endnu bedre og effektivisere din administration og reception, og samtidig levere værdifuld statistik og nøgletal om din forretning. Dashboardet tilbyder et hav af muligheder.


Visualisér dine egne ideer.

Funktionaliteten af CompuSoft Dashboard stopper ikke hér! Hvis du har særlige ønsker til dit dashboard udover de mange medfølgende moduler, tilbyder vi at skræddersy og designe dine idéer til effektive dashboard-moduler. Måske har du behov for særlige visninger af dine reservationsdata, statistikker eller oplysninger fra dine CompuMat-enheder. Forestil dig også et dashboard på en storskærm i din reception, hvor du præsenterer relevant information til gæster og ansatte vedrørende aktiviteter og arrangementer i din forretning.

Streaming af video til dashboardet.

Hvis du f.eks. har automatisk nummerpladegenkendelse tilkoblet din adgangskontrol eller dit parkeringssystem kan du streame videoen direkte til dit dashboard og fra samme vindue få adgang til kundnes oplysninger baseret på køretøjets nummerplade. 

 

AAA
Microsoft Partner Silver Desktop
HP Partner Program