Sport og Event


Professionelle løsninger til sportsfolkSkræddersyede træningsprogrammer giver de bedste resultater på den korteste tid. Sådan er det også med skræddersyede billetterings- og adgangskontrolsystemer. Med en løsning fra CompuSoft får du et effektivt og ressourcebesparende system, der giver dine gæster den bedste service.

CompuSoft designer og udvikler unikke, kundetilpassede løsninger til billettering, adgangskontrol, booking og kassesalg for idræt- og svømmecentre.
>> Se produktvideo <<


 

 

 

 

En billet, et system, alle fordele


Adgangskontrol, billetsalg, booking af tider, baner, haller, fitness, wellness eller massage. Alt centralt styret fra receptionen i ét system - og let tilgængeligt for gæsten via onlinebooking på internettet eller på selvbetjeningsterminalen.

Gæstens billet fungerer som skabsnøgle og giver adgang til alle eller udvalgte faciliteter. Gæsten kan endda sætte penge ind på sin billet og efterfølgende benytte billetten som betalingsmiddel i f.eks. café'en og bowlingcentret. Vi tilbyder et hav af muligheder  - og et hav af billettyper. Let og overskueligt for både gæst og personale.


Først i Danmark med 100% selvbetjente løsninger

 
Som de første i Danmark leverer CompuSoft den fuldstændige ubemandede løsning - med vores kombinerede billetsalg og billetudleveringsstander. Et produkt, der udover at lette receptionens arbejde også giver gæsterne en hurtigere og smidigere ankomst. 

I samme produktserie lanceres også en hurtig og kompakt inddragerterminal til chip-armbånd. De nye udleverings- og inddragerterminaler kan indgå i en samlet komplet selvbetjent løsning.


Udvalgte referencer:

 
Dayz Rønbjerg Ferie Resort
Svømmestadion Danmark
Nørresundby  Idrætscenter
Kastrup Svømmehal
Humlehøj-hallens Svømmehal
Bramming Svømmehal

Case-historie


Presse:


Intelligent adgangskontrol til idræt og svømning


Kontakt os

 
Kontakt os på telefon 6318 6318, spørg efter Preben Christiansen eller klik her for kontaktformular.


AAA
Microsoft Partner Silver Desktop
HP Partner Program