CompuTicket billettering og adgangskontrol


Smart og enkelt billetsystem


CompuSoft leverer billetterings- og adgangskontrolløsninger til bl.a. idrætscentre, svømmehaller, turistattraktioner og forlystelsesparker.

Med CompuTicket får du en skræddersyet billetteringsløsning til din virksomhed. Systemet kan skaleres efter behov og kan benyttes både som enkeltstående billetsalg eller i integration med vores adgangskontrolsystem og således administrere hele dit anlæg, alle dine faciliteter og alle dine individuelle afdelinger i din virksomhed.

Slut med kø ved billetlugen
Billetsalg på kortest mulig tid opnås via intuitive, skræddersyede salgssystemer. Hver enkelt billetsalgsterminal og brugergrænseflade skræddersyes til de funktioner, som skal udføres det pågældende salgssted. Personlig billetsalg kan gennemføres med kun 2 tryk.
CompuTicket leveres til trykfølsomme touchskærme til placering ved billetlugen og til håndholdte PDA'er til mobil billetsalg.

Selvbetjeningsterminal og online billetsalg - nu også med MobilePay
CompuSofts selvbetjeningsterminal og online billetsalg tilbyder 100 % selvbetjening til dine gæster. Selvbetjeningsterminalen, som typisk placeres ved indgangen, tilbyder udlevering af flere billettyper: F.eks. berøringsfrie chip medier, traditionelle papirbilletter og stregkoder, som kan sendes til gæstens mobiltelefon, og som efterfølgende kan benyttes som elektronisk billet. Gæsten kan betale både kontant, med kreditkort eller via MobilePay. Hvis du ønsker online billetsalg integrerer vi en onlineshop på dit website, og når gæsten her køber billet, modtager gæsten en stregkodebillet enten via e-mail eller via sms. Stregkoden benyttes herefter som billet. Onlinebetaling foregår med kreditkort eller via MobilePay.

Det bliver lettere både for dig og for dine gæster
Med integreret billettering og adgangskontrol opnår du en sofistikeret løsning, som gør det lettere både for dig og for dine gæster. Dine gæster vil opleve, at det er lettere at købe billet til din virksomhed og lettere at benytte dit anlægs faciliteter. Gæsterne kan via indgangsbilletten få adgang til relevante faciliteter og områder, og indgangsbilletten kan også benyttes som værdikort/betalingskort til forbrugsbetaling ved brug af f.eks. faciliteter eller ved køb i kiosken m.m. 

Din virksomhed opnår store fordele ved at al vedligeholdelse, administration og kundebehandling sker i ét centralt styret system. Ledelsen eller receptionen kan let administrere alle tilknyttede faciliteter, ændre tider og priser og adgang, låse anlæggets døre, styre varme og lys, og alle salgstal for de integrerede afdelinger samles og behandles i det centrale styrede system.

Medlemskort og sæsonkort

Med CompuTicket billetteringsløsning opnår du en professionel håndtering af medlemskort, sæsonbilletter, dagsbilletter og årskort. Systemet holder automatisk styr på hvornår medlemskort, sæsonkort m.v. skal fornyes. Det er let at give adgang til særlige faciliteter til medlemmer, og systemet håndterer automatisk rabatter og udvidede tider til  VIP medlemmer eller lignende ved brug af visse faciliteter. 

Stregkodebilletter, elektronisk billettering eller berøringsfrie chipmedier
CompuTicket tilbyder alle kendte former for billettyper. F.eks. alt indenfor berøringsfrie chipbaserede medier, armbånd, kort, brikker, papirbilletter, tastselv koder, billedgenkendelse, sms-koder og stregkoder til elektronisk billettering, fortrykte billetter i ruller til billetprinter, afrivningsbilletter.

 

Sammensæt dit system som du vil


Opnå effektivitet og besparelser ved at samle alt i ét og samme system

 Vi tør godt påstå, at vi tilbyder markedets mest omfattende produktportefølje

CompuTicket billettering og adgangskontrol kan udbygges og integreres med et væld af moduler og funktioner. Vores dygtige konsulenter hjælper dig med at sammensætte en optimal løsning med udgangspunkt i din virksomheds behov. Måske er det blot en mindre løsning, der skal til for at dække dine behov, eller måske er din virksomhed mere kompleks, og der kan være brug for at sammensætte en løsning baseret på flere moduler. En ting er helt sikkert: Vi har løsningen til dig. Men skulle det ske, at du har noget på ønskelisten, som vi ikke allerede har, så laver vi det.

- Billettering
- Adgangskontrol
- Hal- og banebooking
- Konferencemodul
- Booking af ophold

- Onlinebooking og onlinebetaling
- Trådløse låsesystemer
- Selvbetjeningsløsninger
- Automatisk udlevering og inddragning af billetter
- Bonus og point system
- Restaurantløsning
- Kasseterminal

Kontakt os for at høre om de utallige løsningsmuligheder vi tilbyder. Vi udvikler og skræddersyer gerne konceptet efter din virksomheds ønske.

Læs mere om løsninger til svømmehaller og idrætshaller.

Læs mere om løsninger til attraktioner

Læs mere om selvbetjeningsterminaler
AAA
Microsoft Partner Silver Desktop
HP Partner Program