Bonus- og pointsystem


Sørg for at dine kunder kommer igenMed CompuSoft bonus- og pointsystem gør du det attraktivt for dine kunder at besøge din virksomhed igen og igen. Jo flere gange kunden overnatter, og jo mere kunden køber, des flere point optjener kunden.

Pointgivningen tilpasses dine ideér, og således afgør du hvornår og under hvilke omstændiger kunden optjener point.

Kunden kan efterfølgende benytte pointene til udvalgte services og goder i din virksomhed eller til at opnå rabat. Rabatten kan eventuelt indløses på køb i udvalgte perioder, og således kan du forøge din omsætning i lavsæsonner. Kun fantasien sætter grænsen.

Med systemet følger desuden et kampagne-modul til udsendelse af målrettede kampagner. I helt fastlagte skemaer defineres hvornår der automatisk skal udsendes kampagner til udvalgte kunder.

 
 

Det er let at komme igangSystemet er meget overskueligt og let at håndtere. Både for dig som udbyder og for dine kunder. Systemet er forberedt til, at du kan invitere f.eks. lokale samarbejdspartnere til at deltage i ordningen. Dette kan gøre ordningen endnu mere attraktiv for dine kunder.

Vælg blandt følgende moduler:

  • Database på en central server (hostet af Compusoft)

  • Et simpelt administrationssite
  • Et modul på din hjemmeside, hvor kunden kan følge sin pointkonto
  • Et integrationsmodul til CompuSoft bookingsystem, når Bonus & Point Systemet  skal integreres 100 % i receptionens inhouse bookingsystem
  • Et XML integrationsmodul til 3. parts software, som giver 100% integration til andet software på lige fod med Compusofts produkter
Cases:
Leading Campings; en organisation af Europas førende feriecentre. Læs om deres løsning.

TopCamp, en organisation af danmarks førende camping & feriecentre. Læs mere om "TopCamp XTRA".

AAA
Microsoft Partner Silver Desktop
HP Partner Program