Vi forhandler ELKA bomme og porte


En solid dansk-tysk allianceSom forhandler af ELKA-Torantriebe GmbH u. Co. Betriebs KG produkter kan CompuSoft nu tilbyde salg, montering og service på hele ELKAs produktsortiment.

ELKA er europæisk fabrikant med hovedsæde i Nordtyskland, der fremstiller høj-kvalitets portautomatikker og bomsystemer. Gennem innovation, eksklusivitet og mere end 37 års "know-how", sætter alle produkterne nye standarder. ELKA er et navn synonymt med kvalitet og driftsikkerhed.

ELKA produkterne komplementerer vores sortiment indenfor adgangskontrol og sikkerhedsløsninger. CompuSoft udvikler og leverer alle former for skræddersyede adgangskontrolløsninger og har derigennem opnået indgående kendskab til ELKAs produkter.

"Vi er glade for denne naturlige udvidelse af vores sortiment. Vi leverer adgangskontrolløsninger til bl.a. campingpladser og marinaer, og vores produkter er i mange år blevet integreret med ELKAs porte og bomme. ELKAs produkter har igennem talrige installationer hos vores kunder mere end bevist deres kvalitet og styrke. Vi ved, at vi med dette samarbejde indgår en stærk alliance med store fordele for vores kunder. 

Vi har en tæt dialog med vores kunder i forbindelse med planlægning af adgangskontrol og sikkerhed. Nu kan vi også levere bommene, portene og personkarrusellerne! Det gør det nemmere for vores kunder, at de fremover har CompuSoft som totalleverandør til den samlede sikkerhedsløsning på deres anlæg, og vi har taget endnu et skridt i retning af at kunne levere hele paletten indenfor booking og adgangskontrol og dermed tilbyde vores kunder sammenhængende løsninger." Udtaler systemkonsulent Preben Christiansen, CompuSoft.  
 

 Se ELKA præsentationsvideo: Video


 
Se ELKA produkter: www.elka-torantriebe.de

Ønsker du mere information eller rådgivning, er du velkommen til at kontakte Preben Christiansen på telefon 6318 6318 eller info@compusoft.dk.AAA
Microsoft Partner Silver Desktop
HP Partner Program