« Tilbage
Jan. 2008

TopCamp implementerer CompuBonus med en helt ny pakkeTopCamp har netop i weekenden på Bellamessen (Ferie 08) afholdt verdenspremiere på sit nye bonuskort "TopCamp XTRA".

Kortet og systemet er baseret på vort kunde-loyalitetssystem "CompuBonus". Rent teknisk er der valgt sidste nye teknologi inden for kundekort - idet TopCamp har valgt at basere systemet på RF/ID TAGS - som er den nyeste og bedste standard inden for elektroniske kort. Således indeholder hvert eneste kundekort en microchip - som kan aflæses på nær afstand fra en TAG-læser. Denne type kort giver den absolut bedste brugervenlighed - og idet der ikke er nogen magnetstribe eller synlig chip, er kortet så godt som uforgængeligt.

Sammen med lanceringen af det nye bonuskort - lancerer TopCamp endnu en nyhed ved at tilbyde et "AddOn" til kortet. Dette består i en ny pakke kaldet "Forår på hjul". Pakken kan kunden så at sige koble på sit bonuskort - og herefter kan kunden frit besøge alle TopCamp campingpladser/feriecentre hele foråret for en samlet fast pris.

Læs evt. mere om CompuBonus her.

Læs evt. mere på TopCamps hjemmeside her
Vis flere nyheder

Nyhedsoversigtasd

AAA
Microsoft Partner Silver Desktop
HP Partner Program