« Tilbage
Maj. 2008

Nordsøen Oceanarium implementerer komplet billetteringssystem, kasseløsning og kundebehandlingLøsningen omfatter Oceanariummets billetsalg, kiosk- og butikssalg samt cafésystem med ordrestyring til køkkenet. Desuden anvendes systemet også i Oceanariummets kantine. Alt i alt 14 brugere. CompuSoft har leveret totalløsningen - omfattende alle systemer, POS-udstyr, server, billetprintere samt specialdesignede billetter.

Til løsningen hører desuden komplet kundebehandlingssystem med voucherstyring, der gør det let for Oceanariummet at ustede voucherbilletter til deres samarbejdspartnere/sælgere. Når en billet er blevet solgt videre til en slut-kunde, der en dag besøger Oceanariummet, skannes voucherbilletten via en af systemets  stregkodescannere. Voucherbilletten registreres nu automatisk på samarbejdspartnerens/sælgerens regnskab.

Vi er stolte over, at Nordsøen Oceanarium har valgt CompuSoft A/S som leverandør, og vi glæder os meget til samarbejdet. Vi ønsker samtidigt tillykke med det nye system, som vi er sikre på lever op til Oceanariummets behov.
Vis flere nyheder

Nyhedsoversigtasd

AAA
Microsoft Partner Silver Desktop
HP Partner Program