« Tilbage
Okt. 2008

Antiterrorlogning - Nu også hos Danhostel RibeSiden September 2007 har rigtig mange valgt at implementere CompuSoft´s logningsløsning. Løsningen er især en fordel for de kunder der i forvejen anvender CompuSuite bookingsystemer, disse kan nemlig helt undgå at skulle indføre nye registreringssystemer for at overholde lovgivningen på området. CompuSoft´s logningsløsning er nemlig fuldt ud integreret med CompuSuite.

Seneste skud på stammen der har valgt at indføre produktet i sin turistvirksomhed er Danhostel Ribe Vandrerhjem. Her ligger man stor vægt på den lette administration som løsningen giver. I praksis bliver gæsten på vandrehjemmet mødt af en velkomstside for vandrerhjemmet så snart vedkommende logger på det trådløse HotSpot, herfra kommer gæsten kun videre ud på internettet ved at henvende sig i receptionen og købe en tidsbaseret brugeradgang i form af en billet med brugernavn og password. Systemet kan evt. udvides således at gæsten kan betjene sig selv ved at købe en brugeradgang med kreditkort direkte på velkomstsiden.
CompuSoft A/S kører i dag antiterrorlogning for en mængde campingpladser, hoteller, vandrerhjem, caféer og bådehavne, produktets popularitet skyldes sandsynligvis den lette administration, funktionaliteten og ikke mindst den yderst konkurrencedygtige pris.
Vis flere nyheder

Nyhedsoversigtasd

AAA
Microsoft Partner Silver Desktop
HP Partner Program