« Tilbage
Sep. 2014

40 Danhostels opgraderer CompuSoft bookingsystem
Inden udgangen af 2014 får 40 Danhostels opgraderet deres bookingsystem. CompuSoft har lavet aftale med Danhostel om opgradering af de eksisterende CompuSoft webbaserede bookingsystemer til det mere omfattende CompuBook Inhouse Bookingsystem. 


Opgraderingen betyder, at receptionerne får et væsentligt hurtigere og mere effektivt bookingsystem.Det nye system er spækket med professionelle værktøjer og faciliteter, der gør hverdagen lettere for personalet, og giver en mere rationel drift. Her kan bl.a. nævnes systemets lækre og super hurtige bookingkalender med masser af ekstra funktioner, de omfattende søgefunktioner og de mange smarte genvejstaster


Bookingsystem med indbygget kasseterminal

Systemets indbyggede kasseterminal kan benyttes til alle former for kassesalg. F.eks. kiosksalg, supermarked (POS), diverse salg i receptionen, billetsalg m.v. Kasseterminalen kan tilpasses den enkelte forretning, og der kan udlæses konteringsfil til gængse bogholderisystemer. Der er desuden mulighed for tilkøb af e-fakturering og integreret betalingsterminal.


Stort set alle 87 Danhostels anvender CompuSoft bookingsystem

CompuSoft har et mangeårigt samarbejde med Danhostel, og har leveret specialdesignet administrations- og bookingsoftware samt integrerede adgangskontrolsystemer til næsten alle de 87 Danhostels, der er tilknyttet Danhostel-kæden.


Integration med Hihostels.com, Touristonline.dk og Booking.com

CompuBook Inhouse Bookingsystem tilbyder fuld integration med www.hihostels.com, www.touristonline.dk og www.booking.com.


Allerede nu er ca. halvdelen af opgraderingerne gennemført med succes, og den sidste halvdel forventes at være færdig i sidste kvartal af 2014.


Se mere under referencer

Vis flere nyheder

Nyhedsoversigtasd

AAA
Microsoft Partner Silver Desktop
HP Partner Program