« Tilbage
Maj. 2016

ULTRAMARIN (Bodensee) - en af Tysklands 3. største marinaer - vælger skræddersyet CompuSoft løsning
ULTRAMARIN, DIE MEICHLE + MOHR MARINA ved Bodensee er en af Tysklands 3. største marinaer. Det er endda Europas største Marina, når vi taler om en lukket sø. Marinaen tilbyder 200.000 m2 havneområde med i alt 1.500 bådpladser.


Skræddersyet havnesystem

CompuSoft har designet og leveret en helt særlig skræddersyet løsning til styring og administration af bådpladser og fastliggere baseret på vores havnesystem, CompuMarina. Løsningen omfatter 5 bruger-licenser med tilhørende touch pc'ere til Point-of- Sale, bonprintere og USB kortlæsere.  Systemet er leveret med fuld import af eksisterende data fra havnens tidligere it-system, integreret onlinebooking og onlinebetaling til havnens gæster.

Tilhørende Android POS med Tablet og Bluetooth printer Havnefogeden kan via den mobile løsning betjene havnens gæster direkte ved kajen via sin Android tablet og Bluetooth printer.  Den mobile løsning er fuldt integreret med havnesystemet på havnekontoret, og således altid 100 % synkroniseret.

Skræddersyet parkeringssystem Løsningen omfatter desuden en skræddersyet version af vores parkeringssystem - CompuPark. Parkeringssystemet, som er baseret på smarte chipkort, håndterer bl.a. den centrale parkeringsplads midt på havneområdet, som effektivt styres af CompuSofts egenudviklede parkeringsautomater, som er placeret direkte ved bom-anlægget. Det fuld-integrerede adgangskontrol og parkeringssystem er implementeret med i alt 16 kortlæsere og pinpads (kode-tastaturer) monteret ved parkeringspladser, servicebygninger og parkeringskælder. 

Skræddersyet selvbetjeningsterminal På havneområdet er placeret 2 stk. touch-selvbetjeningsterminaler. Den ene er placeret centralt på havneområdet, flot integreret i en af havnens bygninger, og her kan havnens gæster bl.a. betale havnepenge, købe adgang til det trådløse HotSpot samt betale for parkering. Den anden terminal er placeret tættere på havnens tilstødende parkeringsområder. Gæsterne kan betale med kreditkort og med kontant og parkeringsbillet og kvittering udstedes direkte fra terminalerne.

Komplet HotSpot anlæg med 6 antenner

CompuSoft har desuden leveret trådløst HotSpot til hele marinaen.  Læs mere om ULTRAMARIN her

Vis flere nyheder

Nyhedsoversigtasd

AAA
Microsoft Partner Silver Desktop
HP Partner Program