« Tilbage
Maj. 2018

Stor indvidelse: Danmarks første selvbetjente lystbådehavnI pinsen åbnede en ny lystbådehavn i Middelfart: NyHavn2, en flot udstyret lystbådehavn beliggende med en fantastisk udsigt over Lillebælt og broerne.

NyHavn2 er bestemt ikke nogen helt almindelig lystbådehavn: Lystbådehavnen tilbyder nemlig som den første i Danmark - og måske endda som den første i verden - fuld selvbetjening på samtlige havnepladser. 

Alle pladser kan bookes online

Sejlere kan booke plads på forhånd via MarinaBooking og således sikre sig en plads og dermed nyde sejlturen i fulde drag. Gæstesejlere, der ikke har booket, kan anløbe havnen på almindelig vis.

Elektroniske rød/grøn skilte

Alle pladser er udstyret med cSight elektroniske rød/grøn skilte, der indikerer om pladsen er ledig eller ej. Sejleren betaler havneplads via websitet "cPay" eller via den opstillede selvbetjente betalingsautomat. Her kan der betales med kreditkort og MobilePay. Når pladsen er betalt, slukker rød/grøn skiltet, strømstikket på forsyningsstanderen tænder automatisk, og betalingen udløser en kode, der kan anvendes til havnens øvrige servicefaciliter.

Også nem adgang for autocampere

CompuSoft parkeringssystem håndterer NyHavn2's parkeringsareal, et areal, der er højt eftertragtet af bl.a. autocampere. Her holder man i første række med udsigt til Lillebælt og med en hyggelig by i baghaven.

Alle betalinger foregå via selvbetjeningsautomaten med kreditkort eller MobilePay.

CompuSoft har udviklet cSight elektroniske rød/grøn skilte, cPay, parkeringssystem, selvbetjeningsterminal, og integreret med forsyningsstandere fra Seijsener (forhandles af CompuSoft).

Stort tillykke med den flotte lystbådehavn til Pia Schmidt og Bo Sørensen.Vis flere nyheder

Nyhedsoversigtasd

AAA
Microsoft Partner Silver Desktop
HP Partner Program