CompuSoft

Søg

Kåret som en af Europas 12 bedste campingpladser. Har anvendt CompuSoft booking siden 1992!

Hvidbjerg Strand Superior Camping & Resort

6-stjernet camping i Danmark - blandt de 12 bedste i Europa - Superplatz - Danmarks største resort.

 

Oplevelser, feriehytter, hotellejligheder, strandvillaer, pladser til campingvogne og autocampere samt legeland, wellness-område og badeland. Alt sammen ud over det sædvanlige - og alt sammen driftet af CompuSoft bookingløsning.

 

Fremsynet ledelse implementerede CompuSoft bookingsystem tilbage i 1992!

Vi har samarbejdet med Hvidbjerg Strand Camping igennem mange år. Faktisk siden 1992. Her var Hvidbjerg Strand Camping blandt de første pionerer, der implementerede et elektronisk bookingsystem i receptionen. 

 

Teamet bag Hvidbjerg Strand Camping er stadig pionerer; de står aldrig stille og er i konstant bevægelse. Her opstår konstant nye tanker og fremsynede idéer, der gør gæsternes ferie endnu bedre og sjovere, samt giver nye muligheder for optimering og udvikling af deres succesfulde virksomhed. Vi er stolte over, at CompuSoft bookingløsning har været med til at danne de tekniske rammer for Hvidbjerg Strand Campings succes.

 

CompuSofts fleksible og dynamiske bookingløsning får det hele til at hænge sammen 

Hvidbjerg Strand Campings bookingløsning er skræddersyet og optimeret med et væld af features, automatikker og administrative værktøjer, der sørger for at gæsterne får en smidig ankomst og en god start på ferien.

 

Resortets onlinebooking driftes af vores nyeste, dynamiske onlinebooking V3, som gør det nemt for gæsterne at vælge blandt resortets mange valgmuligheder og at booke alle former for ophold.

 

Det integrerede, chipbaserede adgangskontrolsystem fra CompuSoft håndterer ind- og udkørsel til hele anlægget samt gæsternes adgang til det 700 m2 store legeland, til det store badeland og wellness-område, og gør det nemt for gæsterne at benytte anlæggets faciliteter.

 

Systemet håndterer inhouse-gæster så vel som udefrakommende besøgende fra oplandets sommerhuse.

 

Se Hvidbjerg Strand Campings onlinebooking her

 

Vi fandt flere cases, som du bør læse

Læs flere cases.