CompuSoft

Søg

COVID-19: Så nemt kan dit svømmebad følge de nye retningslinjer

Med en løsning fra CompuSoft får du styr på antallet af personer i svømmehallen. Automatisk tælleenhed registrerer check-in og check-ud.

Læs her hvordan vi hjælper dig med at opfylde retningslinjerne og skabe trygge rammer for dine besøgende.

Det kom måske uventet - men ikke mindst til stor glæde for mange - at svømmehaller har fået grønt lys til at genåbne. De seneste tiltag i genåbningen af Danmark tillader at din svømmehal nu igen kan slå dørene op for dine gæster. Nøgleelementerne i Kulturministeriets retningslinjer forudsætter, at du skal begrænse og regulere antallet af aktive i svømmehallen.

...

Automatisk regulering af antal personer.

CompuSoft tilbyder markedets mest måske skalérbare og fleksible it-pakkeløsning til svømmerhaller og sports- og idrætsanlæg, der også automatisk tæller antallet af personer der er i dit anlæg. CompuSoft har mange års erfaring med løsninger til svømmehaller, der giver dine gæster den bedste oplevelse i trygge rammer. Læs herunder et uddrag af moduler du kan tage i brug allerede i dag for at gå de nye retningslinjer i møde:

E-billettering

Dine gæster kan nemt holde styr på billetter direkte i deres app. E-billettering virker naturligvis sammen med tællemodulet, og derved kan gældende retningslinjerne for antal personer overholdes samtidig med at dine gæster får en god oplevelse. Læs mere.

Vi tilbyder måske Danmarks bedste løsning til billettering, adgangskontrol, halbooking, skåbslåse, café/restaurant og wellness

Se her: Her kan du se en kort video fra en svømmehal, der med stor success anvender en CompuSoft løsning.

Se endnu en video: Her kan du se en anden video der demonstrerer en CompuSoft løsning.

Læs meget mere om vores løsning til sports- og idrætsanlæg

arrow_forward
...

Ring til os i dag for en uforpligtende samtale

Du kan også se andre kontaktmuligheder her.