CompuSoft

Søg

Omfattende totalleverance til Oslo Motorbådsforening i Norge

Oslo Motorbåtforening er beliggende i Oslo Fjorden, som er et af Norges mest populære rekreative områder. Nordmændene har et stærkt og tæt forhold til sejlsport, og det ses tydeligt i Oslo-fjorden. Om sommeren er her et stort udvalg af vandaktiviteter som kajak, kano, fiskeri og selvfølgelig sejlads i stor mængde.

 

Ny it-løsning til kommende sæson

Oslo Motorbåtforenings er til den kommende sejlsæson klar med en ny it-løsning til deres medlemmer: Foreningen har nemlig fået nyt havnesystem til administration af medlemmer og bådpladser, og i den forbindelse får medlemmerne også adgang til et online selvbetjeningssystem. Desuden har Oslo Motorbåtforening valgt at forkæle sejlerne med hele 121 nye el-standere med integreret trådløs forbrugsmåling.

 

Online selvbetjeningssystem til medlemmerne

Via det nye online selvbetjeningssystem kan motorbådsforeningens medlemmer fremover selv vedligeholde deres stamoplysninger og således indtaste f.eks. bådoplysninger, forsikringsoplysninger osv. Med selvbetjeningssystemet kan medlemmerne også online ansøge om vinterplads, aflæse elforbrug og se fakturahistorik og aktive kontrakter. Selvbetjeningssystemet tilbyder også onlinebetaling, og gør det således lettere for medlemmerne at betale for bådplads, elforbrug m.m.

 

121 el-standere med trådløs forbrugsmåling

Sejlerne får det fremover meget lettere med havnens nye el-standere, der tilbyder trådløs forbrugsmåling. Bådejerne kan nu selv fjernbetjene forbruget online og således tænde og slukke for strømmen til båden via internettet. Strømforbruget registreres direkte på bådejerens løbende regnskab og kan straks aflæses.  Slut med manuel aflæsning af el-målere, forbrugskort der 'løber tør' for penge eller elforbrug der 'løber løbsk'.

 

Vi ønsker Oslo Motorbåtforening tillykke med den nye løsning og ser frem til et spændende samarbejde.

 

Læs eventuelt mere om Oslo Motorbåtforening på deres Facebookside

Vi fandt flere cases, som du bør læse

Læs flere cases.